ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Πυξίδας" 2018

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Πυξίδας" 2018

Στα συνημμένα pfd μπορείτε να βρείτε στα ελληνικά και τα αγγλικά το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της "Πυξίδας", του διαπολιτισμικού κέντρου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ), με τις δραστηριότητες και τα μαθήματα για την φετινή χρονιά.

 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα έχουν αρχίσει ήδη, ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την "Πυξίδα" στο τηλέφωνο:

+30 210 38 14 710 ή με μέιλ στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Sample image

Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής ΒίαςEuropean Council on Refugees and ExilesEuropean Network on StatelessnessSeperated Children in Europe ProgrammeEuro-Mediterranean Human Rights Network

Επικοινωνία

Newsletter