Πυξιδα Summer Camp 2021

27.05.21

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και την ξεγνοιασιά και γι’ αυτό και εμείς στο Διαπολιτισμικό Κέντρο ΠΥΞΙΔΑ του Ελληνικoύ Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Summer Camp για προσφυγόπουλα ηλικίας 7 έως 14 ετών που διοργανώνουμε με την υποστήριξη των εθελοντών του Greek American Foundation.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια φιλαναγνωσίας, να παράξουν διασκεδαστικό ψηφιακό υλικό, να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες και παιχνίδια εξωτερικού χώρου, με έμφαση στην διαπολιτισμική ανταλλαγή παραδοσιακών παιχνιδιών, παιχνιδιών εμπιστοσύνης και ομαδικότητας.

To Summer Camp θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους: στις 8-22/6 και στις 1-15/7.

Όσοι γονείς και παιδιά ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα στο Facebook GCR Pyxida Helpdesk, γράφοντας ότι ενδιαφέρονται για το Summer Camp και δηλώνοντας το τηλέφωνο του γονέα, την ηλικία του παιδιού και τη γλώσσα επικοινωνίας.

Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στην σελίδα μας στο GCR - Αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων Summer Camp 2021

Για το Summer Camp δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι δραστηριότητες και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα καθοριστούν από τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

 

 

Αναφορά Δράσης

  • 90% Παροχές προς πρόσφυγες
  • 10% Διοικητικά έξοδα

Πιστοποίηση

 

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322