Διερμηνείς (Λέσβος)

13/12/2018

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ

ΕΣΠ ΑΡΙΘΜ. 13_12_2018

 

 

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ

Διερμηνέας

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Λέσβος

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό. Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,  στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Περισσότερα για τον Οργανισμό, το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα http://www.gcr.gr/index.php/en/

Το ΕΣΠ προκηρύσσει 1 θέση διερμηνέα - θα προτιμηθούν γυναίκες υποψήφιες λόγω της ευαλωτότητας των εξυπηρετούμενων - για την περιοχή της Λέσβου, που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος, για πλήρη απασχόληση με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Απαραίτητα προσόντα

  • Βασική γλώσσα: Αραβικά και Γαλλικά ή Γαλλικά και Λινγκάλα
  • Γλώσσα επικοινωνίας: Ελληνικά ή Αγγλικά
  • Προηγούμενη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
  • Βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ

Επιθυμητά προσόντα

  • Απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates instructions και συνοδευτική επιστολή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με Θέμα: Διερμηνέας ΕΣΠ, Λέσβος

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  19/12/2018

Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.

 

Αναφορά Δράσης

90% Παροχές προς πρόσφυγες
10% Δοικητικά έξοδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2018