Το Summer Camp στην πόλη της ΠΥΞΙΔΑΣ ξεκινάει!

13/06/2019

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα απίθανα εργαστήρια μας για όλα τα παιδιά, που θα γίνονται από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου, στο Διαπολιτισμικό Κέντρο ΠΥΞΙΔΑ, του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, Σολωμού 20, στον 4 όροφο. Δήλωση συμμετοχών από 13 έως 18 Ιουνίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ! 

Δείτε τι περιλαμβάνει το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Camp.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Στρογγυλή Τράπεζα που συνδιοργάνωσε το ΕΣΠ και το ENS για την Ανιθάγενεια.

11/06/2019

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2019—Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Στρογγυλή Τράπεζα που συνδιοργάνωσαν στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Ανιθαγένεια (ENS), καθώς έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στα θέματα ανιθαγένειας στην Ελλάδα.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 3 & 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

29/05/2019

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Ψυχικής Υγείας «Από τη διαχείριση κρίσεων, στις βιώσιμες μεταρρυθμίσεις» από το MHPSS sub-working group της Αττικής και το IASC Reference Group στις 3 & 4 Ιουνίου 2019 στο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ Άλκης Αργυριάδης (Πανεπιστημίου 30).

Αντικείμενο του συνεδρίου είναι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμοστούν στον χώρο της ψυχικής υγείας για την προαγωγή της κοινοτικής ψυχιατρικής και την αντιμετώπιση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Κοινή επιστολή 16 φορέων προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την κράτηση μεταναστών και αιτούντων άσυλο

16/05/2019

16 ελληνικοί και ξένοι φορείς από την κοινωνία των πολιτών αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα, μεταξύ των οποίων και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες,  απευθύνουν ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την συνεχιζόμενη κράτηση μεταναστών και αιτούντων άσυλο σε ακατάλληλες εγκαταστάσεις κατά παράβαση του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2019