Το Γραφείο Απασχόλησης του ΕΣΠ στηρίζει τους πρόσφυγες και το νέο έτος

Είσαι πρόσφυγας ή αιτών άσυλο και ενδιαφέρεσαι να βρεις εργασία;

Είσαι εργοδότης και αναζητείς εργαζόμενο;

Επικοινώνησε μαζί μας!

Την προηγούμενη χρονιά, το 40% των υποψήφιων που έλαβαν υπηρεσίες από το Γραφείο Απασχόλησης του ΕΣΠ, δηλαδή 80 πρόσφυγες, εντάχθηκαν επιτυχώς στην αγορά εργασίας.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με την υπόσχεση να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στην προσπάθειά τους να οικοδομήσουν μια νέα, ασφαλή ζωή στην Ελλάδα, μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως, ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η συμβουλευτική αναζήτησης εργασίας, η συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και η επαγγελματική κατάρτιση.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε από καρδιάς τις εταιρείες AB Βασιλόπουλος, Αstir, Grande Bretagne Hotel, Jumbo, KIOSKY'S Convenience stores, L'Artigiano, Manifest, Polis Hammam, President Hotel, Reef Athens Riviera, Teleperformance Greece, The Margi Hotel, Triton Act και Vodafone για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Για το 2020 θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, αναζητώντας νέους συνεργάτες, εργοδότες σε ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, που εστιάζουν στην ισότητα των ευκαιριών και θέλουν να ενισχύσουν την ποικιλομορφία της επιχείρησής τους, προκειμένου να αναπτύξουν μια πιο υγιή εργασιακή κουλτούρα καθώς και να έχουν πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα! Για μια ζωή χωρίς φόβο διωγμού!

Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και παραπομπές:

Cosmos Employment Hub / Step Greece, με την υποστήριξη του World Jewish Relief

ΠΥΞΙΔΑ

Σολωμού 20, 10682, Αθήνα

Τηλ.: 210 3802384 Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες