«Ευχαριστώ», η νέα καμπάνια του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες

13/01/2021

 

«Ευχαριστώ» είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, που δημιούργησαν αφιλοκερδώς η εταιρεία επικοινωνίας Solid Havas και η Feel Me Productions.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία και την αξία της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία. Προσφέροντάς τους ευκαιρίες να μάθουν τη γλώσσα και να εργαστούν, τους βοηθάμε να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενισχύοντας τη διαπολιτισμική ανταλλαγή και καταπολεμώντας τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ κιν/φου RefugeesIN που διοργάνωσε το ΕΣΠ

04/12/2018

Το φεστιβάλ Κινηματογράφου "RefugeesIN: Προσφυγικό και Κινηματογράφος" ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, με το πάρτυ λήξης στο BIOS exploring urban culture, όπου όλοι πέρασαν όμορφα μετά από δυο μέρες με προβολές, συζητήσεις αλλά και...βραβεύσεις, αφού η ελληνική ομάδα του Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες - Greek Council for Refugees κέρδισε προ ημερών στην Πορτογαλία το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία μικρού μήκους "Νasruddin" που γύρισε στο πλαίσιο του προγράμματος! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ για την εξαιρετική τους παρουσία καθώς και όλους-ες όσοι-ες παρευρέθηκαν εκεί και μοιράστηκαν μαζί μας αυτή την τόσο μοναδική εμπειρία!

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα RefugeesIN μπορείτε να διαβάσετε εδώ: 

https://www.refugeesinproject.eu/en/

Pyxida - A home for refugees in the centre of Athens

06/07/2018

Διαβάστε το άρθρο που έγραψε η "Καθημερινή" για την "Πυξίδα", το Διαπολιτισμικό Κέντρο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, και δείτε το καινούριο βίντεο για το αγαπημένο "σπίτι των προσφύγων" από το 1996.

Refugee Day - 20/6/2018

21/06/2018

Αθήνα, 21, Ιουνίου 2018—Χθες, Τετάρτη, 20 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) βρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για να γιορτάσει τη σημαντική αυτή μέρα μαζί με τους πρόσφυγες και το κοινό του Summer Nostos Festival, που λαμβάνει χώρα μεταξύ 17-24 Ιουνίου 2018.

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2021