Πρόσκληση ενδιαφέροντος (Λογιστικές εργασίες στην Αθήνα)

Το Γραφείο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) στην Αθήνα, που εδρεύει  στην οδό Σολωμού 25, στα Εξάρχεια, αναζητεί προσφορές για την παροχή υπηρεσιών λογιστικών εργασιών για το γραφείο του στην Αθήνα, όπως ορίζεται στο παρόν Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς (RFQ).

Το ΕΣΠ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δράσεις του μπορούν να παρασχεθούν μέσω της ιστοσελίδας : http://gcr.gr/index.php/el/

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν έως την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020  και μέχρι τις 15.00  τοπικής ώρας, υπογεγραμμένες , σφραγισμένες (προαιρετικά) , μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεομοιοτυπίας (ΦΑΞ) όπως παρακάτω : 

e-mail προς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή

Φαξ προς +302103803774

Οι προσφορές που θα υποβληθούν , μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, θα πρέπει να έχουν μέγεθος έως 9ΜΒ και να είναι ελεγμένες για ιούς ή τυχόν κατεστραμμένο κείμενο.

Η επιβεβαίωση της υποβολής της προσφοράς έως της παραπάνω ημερομηνίας αποτελεί ευθύνη του προσφέροντος και όχι του ΕΣΠ.

Προσφορές που θα υποβληθούν ή θα ληφθούν από το ΕΣΠ μετά την ημερομηνία λήξης, για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, δεν θα ληφθούν υπόψη για αξιολόγηση.

Παρακαλείσθε, για τον έλεγχο της προσφοράς σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Παραρτήματος 1, για την υπογραφή της προσφοράς, για την αποστολή της σε μορφή pdf και για τον έλεγχο απαλλαγής από ιούς και  μη ύπαρξης κακόβουλου ή κατεστραμμένου κειμένου.

Request for Quotation

Vendor Registration Form

Annex 3

GDPR Compliance

Contract

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

Πιστοποιηση ISO

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322
Οργανισμός Πιστοποίησης: TUV Austria

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2021