Πρόσκληση ενδιαφέροντος (ITB) για τη μίσθωση έξι (6) οχημάτων για το γραφείο του ΕΣΠ στη Θεσσαλονίκη

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Αρ. ITB/GCR/2022/050

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΞΙ (6) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Γραφείο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) στην Αθήνα, που εδρεύει στην οδό Σολωμού 25, στα Εξάρχεια, αναζητεί προσφορές για τη μίσθωση ενός (6) οχημάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του γραφείου Θεσσαλονίκης.

Το ΕΣΠ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δράσεις του μπορούν να παρασχεθούν μέσω της ιστοσελίδας: https://www.gcr.gr/el/

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν έως την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, υπογεγραμμένες, σφραγισμένες (προαιρετικά), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεομοιοτυπίας (FAX) όπως παρακάτω:

e-mail προς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή

Fax προς +30 210 3803774

Οι προσφορές που θα υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα πρέπει να είναι ελεγμένες για ιούς ή τυχόν κατεστραμμένο κείμενο.

Η επιβεβαίωση της υποβολής της προσφοράς έως την παραπάνω ημερομηνία αποτελεί ευθύνη του υποψήφιου προμηθευτή και όχι του ΕΣΠ.

Προσφορές που θα υποβληθούν ή θα ληφθούν από το ΕΣΠ έπειτα από την ημερομηνία λήξης, για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, δε θα ληφθούν υπόψη για αξιολόγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο προσφοράς, πατήστε εδώ

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

Πιστοποιηση ISO

Πιστοποίηση ISO 9001: 2015
Aρ. 20001210004322
Οργανισμός Πιστοποίησης: TUV Austria

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2022