ΔΙΕΛΦΑΡΣΙ/ΝΤΑΡΙ_061020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ

ΕΣΠ ΑΡΙΘΜ. 06102020

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ

Διερμηνέας/Διαπολιτισμικός Διαμεσολαβητής

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ελαιώνας-Αττικής

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό. Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,  στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Περισσότερα για τον Οργανισμό, το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα https://www.gcr.gr/el/

Το Ε.Σ.Π. προκηρύσσει θέση Διερμηνέα/Διαπολιτισμικού διαμεσολαβητή για παροχή υπηρεσιών διερμηνείας/πολιτισμικής διαμεσολάβησης στην Ασφαλή Ζώνη Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων του Ελαιώνα που θα απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. Η θέση  αναφέρεται στον Υπεύθυνο της Ομάδας Διερμηνέων και στην Υπεύθυνη της Ασφαλούς Ζώνης.

Απαραίτητα προσόντα

  • Βασικές γλώσσες: Φαρσί/Νταρί
  • Γλώσσα επικοινωνίας: Ελληνικά ή/και Αγγλικά.
  • Προηγούμενη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διερμηνείας.
  • Βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ.
  • Ευελιξία για εργασία σε κυλιόμενες βάρδιες επί 24ώρου βάσης. 

Επιθυμητά προσόντα

  • Απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Β’ κατηγορίας (χρήση ΙΧ αυτοκινήτου που παρέχεται από το ΕΣΠ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (προαιρετικά) εδώ με θέμα: ΔΙΕΛΦΑΡΣΙ/ΝΤΑΡΙ_061020

Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.    

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  25/10/2020 (Λόγω άμεσης ανάγκης κάλυψης της θέσης, ενδέχεται η διαδικασία επιλογής να εκκινήσει πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των βιογραφικών)

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.

 

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2020