ΔIEΑΘ ILC_18112020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ

ΕΣΠ ΑΡΙΘΜ. 18112020

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ

Διερμηνέας

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αθήνα 

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό. Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,  στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Περισσότερα για τον Οργανισμό, το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα https://www.gcr.gr/el/

Το Ε.Σ.Π. προκηρύσσει μία (1) θέση διερμηνέα με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης που θα απασχοληθεί στο Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης στην Αθήνα στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων. Η θέση θα αναφέρεται στους Συντονιστές Υπηρεσίας Διερμηνείας και στην Υπεύθυνη του Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης.

 Απαραίτητα προσόντα

  • Βασικές γλώσσες: Φαρσί ή Φαρσί/Νταρί
  • Γλώσσα επικοινωνίας: Ελληνικά ή/και Αγγλικά
  • Βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ

 Επιθυμητά προσόντα

  • Απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Οργανωτικές δεξιότητες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (προαιρετικά) εδώ με θέμα: ΔIEΑΘ ILC_18112020

 

Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  18/12/2020 (Λόγω άμεσης ανάγκης κάλυψης της θέσης, ενδέχεται η διαδικασία επιλογής να εκκινήσει πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των βιογραφικών)

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.

 

 

 

Αναφορα Δρασης

90% Παροχες προς προσφυγες
10% Δοικητικα εξοδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

 

Follow us

Copyright: © Greek Council for Refugees 2017-2020